top of page

Et glimt af vores bestræbelser

Handelsbetingelser:  

Pris og betaling

Alle angivne priser er i danske kroner og ekskl. 25% moms. Betaling for bestilte varer kan ske online med MobilePay, Dankort / Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners Club, JCB eller Maestro. Alle betalingsoplysninger sendes selvfølgelig krypteret mellem kunde og jonasexport.dk. Ved elektronisk fakturering til offentlige virksomheder og institutioner tillægges et gebyr på kr. 35,-.

Alle kontr​akter indgås på dansk og der er ikke indgået bindende købsaftale, før der er modtaget ordrebekræftelse.

Fragt og levering:

ingen fragt. 

Alle relevante informationer gemmes, og jonasexport sender ikke disse oplysninger til dig.

Udgifterne for returnering forventes at beløbe sig til ca. kr. 200,00 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andreord û du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Når du handler på jonasexport.dk  har du 14 dages reklamationsret.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt kontakte jonasexport.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Hvis du reklamerer inden for en uge, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering. Varen sendes til: Jonas Export Aarhudvej 227 8464 Galten

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende, og køber betaler alle omkostninger til fragt, uanset købssum. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode. jonasexport.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er er lagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

bottom of page